aktuality_do_mailuarrow-backarrow-bottomauthorbasketbezbarierove_mestoblockquotebtn-arrow-backbtn-arrowcalendarcheckcheckedclosedigitalni_evidencedopravni_znaceniemailfacebookfaqfb-circlefooter-imghousehrbitovinfointuitivni_ovladanikatastralni_datalarge-arrow-bottomlinklinkedin-sidebarlinkedinlist-arrowlockloginmapamistni_komunikacemobiliar_obcemobilni_aplikacemodul_DTMmunicipalitynastaveni_roli_a_spolupracenavrhy_na_vkladnewsletterochrana_obyvatelodeslaniphonepozemkove_upravypresnostprojektantiregcountsearchservice1service2service3service4silne_zabezpeceni_a_dostupnostsmlouvy_na_klikspoluprace_nad_dokumentacispravcistavebnicisubjektysupporttechnicka_infrastrukturatriangle-bottomtrideny_odpadtwitterutilityuzemni_planverejne_osvetleniwebova_aplikaceworkerxingyoutubezadatelzelenzivotni_cyklus_stavbyzivotni_situacezrychleni_vystavby

💬 K čemu je dobrá Digitální technická mapa ČR? DTM ČR představuje obrovský krok vpřed v oblasti geodézie a územního plánování a procesu stavebním řízení. Článek si můžete přečíst zde 👉

Více informací
Zpět na všechny články
MawisUtility

Za duben vracíme kredity!

Vzhledem k těžké situaci, která nás v posledních dnech ovládla jak v osobních tak i v pracovních životech, jsme se rozhodli, že Vás potěšíme.

Milí zákazníci,

vzhledem k těžké situaci, která nás v posledních dnech ovládla jak v osobních tak i v pracovních životech, jsme se rozhodli, že Vás potěšíme.
Jaký jiný den, než na 1. května, kdy je lásky čas, všem uživatelům služby MawisUtility vrátíme všechny kredity, které za celý měsíc duben využili. Jako jedinou podmínkou, pro vrácení kreditů, je mít do téhož dne platnou licenci.

Doufáme, že tento restart bude jen začátkem, a brzy se už všichni vrhneme do plného pracovního nasazení.
Děkujeme Vám za Vaši podporu a těšíme se na další budoucí spolupráci.

Společnost HRDLIČKA a tým MAWIS – portál profesionálního stavebníka

Více podobných článků

Ukázat více