aktuality_do_mailuarrow-backarrow-bottomauthorbasketbezbarierove_mestoblockquotebtn-arrow-backbtn-arrowcalendarcheckcheckedclosedigitalni_evidencedopravni_znaceniemailfacebookfaqfb-circlefooter-imghousehrbitovinfointuitivni_ovladanikatastralni_datalarge-arrow-bottomlinklinkedin-sidebarlinkedinlist-arrowlockloginmapamistni_komunikacemobiliar_obcemobilni_aplikacemodul_DTMmunicipalitynastaveni_roli_a_spolupracenavrhy_na_vkladnewsletterochrana_obyvatelodeslaniphonepozemkove_upravypresnostprojektantiregcountsearchservice1service2service3service4silne_zabezpeceni_a_dostupnostsmlouvy_na_klikspoluprace_nad_dokumentacispravcistavebnicisubjektysupporttechnicka_infrastrukturatriangle-bottomtrideny_odpadtwitterutilityuzemni_planverejne_osvetleniwebova_aplikaceworkerxingyoutubezadatelzelenzivotni_cyklus_stavbyzivotni_situacezrychleni_vystavby

💬 K čemu je dobrá Digitální technická mapa ČR? DTM ČR představuje obrovský krok vpřed v oblasti geodézie a územního plánování a procesu stavebním řízení. Článek si můžete přečíst zde 👉

Více informací
Zpět na všechny články
MawisUtility

Významné změny u správců sítí

Pro ty z Vás, kteří využívají naši aplikaci MawisUtility delší dobu není překvapením, že s novým rokem přichází také spousta změn u správců sítí.

Pro ty z Vás, kteří využívají naši aplikaci MawisUtility delší dobu není překvapením, že s novým rokem přichází také spousta změn u správců sítí.

My jsme pro Vás připravili souhrn těch nejvýznamnějších.

  1. Zaktualizovali jsme kontaktní adresy Ministerstva obrany a rozdělili územní působnost pod dvě kontaktní místa v Brně a v Praze.
  2. Zaktualizovali jsme územní působnost ČEVAKu a adresy kontaktních míst.
  3. Dne 6. 1. 2022 jsme odstranili subjekt Pe3ny Net s.r.o. ze seznamu správců sítí. Nově se k sítím vyjadřuje subjekt Quantcom, a.s. (dříve Dial Telecom).

Na seznamu správců neustále pracujeme a snažíme se, abyste vždy dostávali aktuální informace a my Vám tak pomohli s podáním žádosti o vyjádření k existenci sítí.

Tým služeb Mawis

Další podobné články

Ukázat více