aktuality_do_mailuarrow-backarrow-bottomauthorbasketbezbarierove_mestoblockquotebtn-arrow-backbtn-arrowcalendarcheckcheckedclosedigitalni_evidencedopravni_znaceniemailfacebookfaqfb-circlefooter-imghousehrbitovinfointuitivni_ovladanikatastralni_datalarge-arrow-bottomlinklinkedin-sidebarlinkedinlist-arrowlockloginmapamistni_komunikacemobiliar_obcemobilni_aplikacemodul_DTMmunicipalitynastaveni_roli_a_spolupracenavrhy_na_vkladnewsletterochrana_obyvatelodeslaniphonepozemkove_upravypresnostprojektantiregcountsearchservice1service2service3service4silne_zabezpeceni_a_dostupnostsmlouvy_na_klikspoluprace_nad_dokumentacispravcistavebnicisubjektysupporttechnicka_infrastrukturatriangle-bottomtrideny_odpadtwitterutilityuzemni_planverejne_osvetleniwebova_aplikaceworkerxingyoutubezadatelzelenzivotni_cyklus_stavbyzivotni_situacezrychleni_vystavby

💬 K čemu je dobrá Digitální technická mapa ČR? DTM ČR představuje obrovský krok vpřed v oblasti geodézie a územního plánování a procesu stavebním řízení. Článek si můžete přečíst zde 👉

Více informací
Zpět na všechny články
MawisUtility

MawisUtility - žadatele milionté žádosti odměníme

Prostřednictvím služby MawisUtility, kterou provozuje společnost HRDLIČKA od roku 2009, bude podle předpokladu na podzim letošního roku podána miliontá jubilejní žádost o vyjádření k existenci sítí subjektům technické infrastruktury.

Prostřednictvím služby MawisUtility, kterou provozuje společnost HRDLIČKA od roku 2009, bude podle předpokladu na podzim letošního roku podána miliontá jubilejní žádost o vyjádření k existenci sítí subjektům technické infrastruktury.

Žadatele, který při využívání služby MawisUtility podá tuto miliontou žádost subjektu technické infrastruktury, budeme kontaktovat prostřednictvím našeho zákaznického centra a odměníme ho poukazem v hodnotě 10 000 Kč na relaxační pobyt dle jeho výběru.

„Aktuální počet podaných žádostí ke konci května 2017 je 931 000 a měsíčně je v závislosti na období podáváno přes 20 000 žádostí. Podle našeho odhadu by proto mohla být mezi měsíci srpen-říjen odeslána právě jubilejní žádost a šance žadatelů na získání poukazu se tak v tomto období zvyšuje,“ doplňuje Jana Jelínková, vedoucí zákaznického centra.

Službu MawisUtility mohou využívat uživatelé, kteří se zaregistrovali do služby prostřednictvím zákaznického centra, i uživatelé, kteří do služby přistupují přes vstupní místa měst, obcí a krajů zapojených do služby a poskytujících tuto službu zdarma svým občanům (na jejich webu). MawisUtility se těší stále vyšší oblibě a počet podaných žádostí se každoročně zvyšuje. V současné době připravuje společnost HRDLIČKA redesign aplikace MawisUtility tak, aby ještě lépe odpovídala současným požadavkům a nárokům jejích uživatelů.

Pravidla soutěže:

– Do soutěže se zapojí každý uživatel služby MawisUtility, který podá prostřednictvím této webové aplikace žádost o vyjádření k existenci sítí.
– Výhru získá uživatel, který podá miliontou žádost o vyjádření k existenci sítí.
– Soutěž probíhá od 1. 7. 2017 do 31. 10. 2017. V případě, že prostřednictvím služby bude podána miliontá žádost dříve než v říjnu, bude soutěž ukončena dříve.
– Odměnou pro vítěze je poukaz v hodnotě 10 000 Kč na relaxační pobyt dle svého výběru v rámci sítě OREA Hotels & Resorts.
– Vítěze bude kontaktovat naše zákaznické centrum a výsledky soutěže zveřejníme na našich webových stránkách www.mawis.eu a www.hrdlicka.cz a Facebooku.

Více podobných článků

Ukázat více