aktuality_do_mailuarrow-backarrow-bottomauthorbasketbezbarierove_mestoblockquotebtn-arrow-backbtn-arrowcalendarcheckcheckedclosedigitalni_evidencedopravni_znaceniemailfacebookfaqfb-circlefooter-imghousehrbitovinfointuitivni_ovladanikatastralni_datalarge-arrow-bottomlinklinkedin-sidebarlinkedinlist-arrowlockloginmapamistni_komunikacemobiliar_obcemobilni_aplikacemodul_DTMmunicipalitynastaveni_roli_a_spolupracenavrhy_na_vkladnewsletterochrana_obyvatelodeslaniphonepozemkove_upravypresnostprojektantiregcountsearchservice1service2service3service4silne_zabezpeceni_a_dostupnostsmlouvy_na_klikspoluprace_nad_dokumentacispravcistavebnicisubjektysupporttechnicka_infrastrukturatriangle-bottomtrideny_odpadtwitterutilityuzemni_planverejne_osvetleniwebova_aplikaceworkerxingyoutubezadatelzelenzivotni_cyklus_stavbyzivotni_situacezrychleni_vystavby
Zpět na všechny články
MawisUtility

MawisUtility bez omezení jen pro registrované uživatele

Od 1. 2. 2016 bude služba MawisUtility pro celé území ČR (bez omezení) přístupná pouze registrovaným uživatelům, a to po zaplacení poplatku za registraci a provoz.

Od 1. 2. 2016 bude služba MawisUtility pro celé území ČR (bez omezení) přístupná pouze registrovaným uživatelům, a to po zaplacení poplatku za registraci a provoz. Bezplatné použití služby (bez registrace) bude nadále možné v oblastech s podporou zapojených měst a krajů. Více na https://mawis.eu/produkty/mawisutility/.

Více podobných článků

Ukázat více