aktuality_do_mailuarrow-backarrow-bottomauthorbasketbezbarierove_mestoblockquotebtn-arrow-backbtn-arrowcalendarcheckcheckedclosedigitalni_evidencedopravni_znaceniemailfacebookfaqfb-circlefooter-imghousehrbitovinfointuitivni_ovladanikatastralni_datalarge-arrow-bottomlinklinkedin-sidebarlinkedinlist-arrowlockloginmapamistni_komunikacemobiliar_obcemobilni_aplikacemodul_DTMmunicipalitynastaveni_roli_a_spolupracenavrhy_na_vkladnewsletterochrana_obyvatelodeslaniphonepozemkove_upravypresnostprojektantiregcountsearchservice1service2service3service4silne_zabezpeceni_a_dostupnostsmlouvy_na_klikspoluprace_nad_dokumentacispravcistavebnicisubjektysupporttechnicka_infrastrukturatriangle-bottomtrideny_odpadtwitterutilityuzemni_planverejne_osvetleniwebova_aplikaceworkerxingyoutubezadatelzelenzivotni_cyklus_stavbyzivotni_situacezrychleni_vystavby
Zpět na všechny články
MawisGeoportal

MawisGeoportal – Revoluce ve správě a sdílení dat 

MawisGeoportal pro efektivní vizualizaci, publikaci, správu a sdílení vašich geodat a souvisejících dokumentů.

Představujeme vám MawisGeoportal, inovativní cloudovou mapovou aplikaci, která změní způsob, jakým spravujete, vizualizujete a sdílíte vaše geodata a související dokumenty. Poskytne vám zcela nový rozměr efektivity a přehlednosti při práci s prostorovými daty. 

Je navržen pro špičkovou vizualizaci, snadnou správu, publikaci a sdílení geodat jednoduše a efektivně. S MawisGeoportalem ušetříte hodiny práce a významně zvýšíte produktivitu vašeho týmu. 

Klíčové výhody MawisGeoportalu: 

1. Intuitivní a uživatelsky přívětivé rozhraní – MawisGeoportál nabízí moderní a intuitivní uživatelské rozhraní, které usnadňuje navigaci a práci s daty. Přehledné mapové okno, fulltextové vyhledávání a snadná správa vrstev vám umožní rychle najít a zobrazit potřebné informace. 

2. Vše na jednom místě – S MawisGeoportalem budete mít všechna vaše geodata na jednom místě, připravená pro okamžité použití. Ať už se jedná o technické mapy, pasporty majetku, inženýrské sítě nebo katastrální data, vše bude přehledně dostupné v jediné aplikaci. 

3. Efektivní správa a aktualizace dat – Geoportál umožňuje snadnou správu a aktualizaci vašich dat v reálném čase. Můžete přidávat, editovat a mazat prvky přímo v mapovém okně a okamžitě vidět provedené změny. Díky cloudovému řešení budou vaše data vždy aktuální a dostupná odkudkoli. 

4. Bezproblémové sdílení a spolupráce – S MawisGeoportalem můžete snadno sdílet vaše data s kolegy, partnery nebo veřejností. Nastavte přístupová práva pro jednotlivé uživatele nebo skupiny a spolupracujte efektivně nad stejnými daty v reálném čase. 

5. Pokročilé funkce a nástroje – Geoportál nabízí širokou škálu pokročilých funkcí, jako je měření vzdáleností a ploch, tvorba prostorových dotazů, tisk map, přidávání vlastních dat a mnoho dalšího. Máte tak k dispozici všechny potřebné nástroje pro analýzu a práci s prostorovými daty. 

6. Podpora různých formátů a standardů – MawisGeoportal podporuje všechny standardní datové formáty včetně podpory digitálních technických map (DTM) a komunikace s Informačním systémem digitální mapy veřejné správy (IS DMVS). Můžete snadno importovat a exportovat data v různých formátech a zajistit tak bezproblémovou integraci s ostatními systémy. 

Ať už jste síťař spravující technickou a dopravní infrastrukturu, obec či kraj starající se o veřejný majetek a digitální technickou mapu ČR, stavebník hledající podporu od projektování až po realizaci staveb nebo projektant analyzující data, MawisGeoportal je tou správnou volbou. Zjednodušte si práci, ušetřete čas a zdroje a posuňte vaši organizaci na novou úroveň díky naší inovativní mapové aplikaci. 

Kontaktujte nás ještě dnes a nechte si předvést všechny výhody MawisGeoportalu na míru vašim potřebám. Jsme připraveni vám pomoci zefektivnit správu vašich geodat. 

Asistence s přípravou dat 

Jako geodetická firma s rozsáhlým GIS oddělením poskytujeme nejen softwarové prostředky, ale i úvodní přípravu dat, jejich následnou správu a podporu ve všech fázích nasazení mapové aplikace do vaší praxe. Díky tomu vám MawisGeoportal usnadní život a umožní soustředit se na to, co je opravdu důležité. 

Těšíme se na spolupráci s vámi!

Více podobných článků

Ukázat více