aktuality_do_mailuarrow-backarrow-bottomauthorbasketbezbarierove_mestoblockquotebtn-arrow-backbtn-arrowcalendarcheckcheckedclosedigitalni_evidencedopravni_znaceniemailfacebookfaqfb-circlefooter-imghousehrbitovinfointuitivni_ovladanikatastralni_datalarge-arrow-bottomlinklinkedin-sidebarlinkedinlist-arrowlockloginmapamistni_komunikacemobiliar_obcemobilni_aplikacemodul_DTMmunicipalitynastaveni_roli_a_spolupracenavrhy_na_vkladnewsletterochrana_obyvatelodeslaniphonepozemkove_upravypresnostprojektantiregcountsearchservice1service2service3service4silne_zabezpeceni_a_dostupnostsmlouvy_na_klikspoluprace_nad_dokumentacispravcistavebnicisubjektysupporttechnicka_infrastrukturatriangle-bottomtrideny_odpadtwitterutilityuzemni_planverejne_osvetleniwebova_aplikaceworkerxingyoutubezadatelzelenzivotni_cyklus_stavbyzivotni_situacezrychleni_vystavby

Vážení uživatelé, z provozních důvodů dojde dne 3. 5. od 20:00 do 4. 5. k odstávce portálu MAWIS včetně všech aplikací. Omlouváme se za případné komplikace a děkujeme za pochopení. Tým služeb MAWIS

Zpět na všechny články
MawisContract

Nová aplikace MawisContract

Spouštíme novou knihovnu MAWIS geomatických nástrojů. První dostupnou funkcí je Vyhledávání dotčených parcel katastru nemovitostí.

Smlouvy, dokumenty a návrhy na vklad do katastru nemovitostí lusknutím prstu.

MawisContract zjednodušuje tvorbu smluv, dokumentů a návrhů na vklad do katastru nemovitostí při inženýringu staveb a majetkoprávním vypořádání týkající se věcných břemen.

Aplikace zrychlí a zlevní uzavírání smluv s vlastníky nemovitostí. Automatizuje generování správných textů do smluv o věcných břemenech a podporuje práci s daty katastru nemovitostí, čímž eliminuje možné chyby.

Mezi klíčové funkce aplikace patří:
• Pokročilá logika tvorby smluv
• Evidence více staveb najednou
• Propojení s katastrem nemovitostí
• Získávání informací z geometrických plánů
• Vygenerování smluv a dokumentů
• Vytvoření návrhů na vklad do katastru

Službu naleznete na webových stránkách https://mawis.eu/produkty/mawiscontract/. Pokud Vás aplikace zaujala, neváhejte se na nás obrátit.

Tým služeb MAWIS

Další podobné články

Ukázat více